Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διέρρηξαν το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη

Διέρρηξαν το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη

Ερευνα από την ΕΛΑΣ στην συνέχεια κλοπής της γενικής προξένου της Ακτής του Ελεφαντοστού στο Σύνταγμα.

Νέο περιστατικό διάρρηξης και κλοπής  ηλεκτρονικών συσκευών με πολύτιμα αρχεία από πολιτικό πρόσωπο και διπλωμάτη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από γνωστό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού.

Αγνωστοι «έσπασαν» το ΙΧ του βουλευτή Ηρακλείου και αναπληρωτή  Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες άρπαξαν μικρό ηλεκτρονικό υπολογιστή που περιείχε σημαντικά αρχεία κι ένα κινητό τηλέφωνο όπως κι άλλα έγγραφα, ορισμένα από τα οποία εμπιστευτικά.

«Το Βήμα» επικοινώνησε με τον βουλευτή της ΝΔ  που επιβεβαίωσε το συμβάν κι αναφέρθηκε σε συνεχιζόμενη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε άλλο περιστατικό όπου με την μέθοδο της απασχόλησης δύο άγνωστοι δράστες έκλεψαν, στο Σύνταγμα, την τσάντα και το διαβατήριο 72χρονης, η οποία είναι γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 72χρονης στο ΑΤ Συντάγματος, δύο δράστες, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, της είπαν ότι είχε σκάσει το πίσω λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, οι δύο δράστες της πήραν μία τσάντα, η οποία περιείχε 50.000 ευρώ και το διαβατήριό της, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024