Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Grammys 2019: Η Μισέλ Ομπάμα στην τελετή των βραβείων

Grammys 2019: Η Μισέλ Ομπάμα στην τελετή των βραβείων

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση στην 61η τελετή απονομής των βραβείων Grammy

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση στην 61η τελετή απονομής των βραβείων Grammy που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Λος Αντζελες όταν ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για την αξία και τη συμβολή της μουσικής στην προώθηση της διαφορετικότητας, ένα θέμα που συνεχίζει να καίει τις ΗΠΑ, και στη δισκογραφική βιομηχανία.

«Η μουσική με βοηθούσε πάντα να διηγηθώ την ιστορία μου. Και ξέρω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον καθένα εδώ μέσα. Είτε αγαπάμε την κάντρι, είτε τη ραπ ή τη ροκ, η μουσική μάς βοηθά να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας, τις ελπίδες, τις χαρές, την αξιοπρέπειά μας. Η μουσική μάς επιτρέπει να καταλαβαίνουμε οι μεν τους δε. Μας δείχνει ότι όλα αυτά είναι σημαντικά, κάθε ιστορία και κάθε φωνή, κάθε νότα κάθε τραγουδιού», πρόσθεσε έχοντας δίπλα της την Τζένιφερ Λόπεζ, την Λέιντι Γκάγκα, την Αλίσια Κις και την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

«Η μουσική ήταν πάντα ο μόνος χώρος όπου μπορούσα να νιώθω εντελώς ελεύθερη», είπε από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ. «Η μουσική μού θυμίζει από πού προέρχομαι και επίσης μου υπενθυμίζει όλους τους τόπους όπου μπορώ να πάω».

«Κάθε φωνή που ακούμε αξίζει να λαμβάνεται υπόψη, να γίνεται σεβαστή», δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Τα βραβεία Γκράμι δέχονται συχνά έντονες επικρίσεις ότι με τις επιλογές τους δεν προωθούν αρκετά τις γυναίκες και τις μειονότητες.

Τον περασμένο Μάιο ο πρόεδρος των Grammys και πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Δισκογραφίας Νιλ Πόρτνοου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν κάλεσε τις γυναίκες να «ανεβάσουν ταχύτητα», αν θέλουν να θέλουν να διακριθούν και να εκπροσωπηθούν καλύτερα. Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη θέση αυτή όταν ολοκληρωθεί η θητεία του, τον Ιούλιο του 2019.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024