Η βραδιά των Oscar πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς. Οι top stars του πλανήτη, ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά με το χρυσό αγαλματάκι «τοποθετημένο» στο υψηλότερο βάθρο της μεγάλης γιορτής να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι θα κερδίσουν φέτος το Oscar; Αγωνία για το πολυπόθητο, σημαντικότερο βραβείο στο χώρο του παγκόσμιου κινηματογράφου.

 

Υπάρχει όμως πάντα και το αστραφτερό «παρασκήνιο» γύρω από τις στυλιστικές επιλογές τρων διάσημων stars. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας και τα πανάκριβα κορυφαία brand κοσμημάτων «μάχονται» μεταξύ τους, με σκοπό να κερδίσουν τα πιο λαμπερά ονόματα.

 

 

Οι οίκοι Dior (Σαρλίζ Θέρον, Τζένιφερ Λώρενς), Gucci (Σάλμα Χάγιεκ), Dolce & Gabbana (Μόνικα Μπελούτσι), προσπαθούν μέσω γνωστών fashion editors να «κλείσουν» τα deals.

Φορέματα από πολύτιμα υφάσματα. Κυρίως μακριά αλλά και κοντά. Κεντημένα με ακριβές πέτρες και φτερά. Τα συνοδεύουν κοσμήματα Cartier, Harry Winston, Bvlgari, Chaumet, Boucheron, Chopard, Tiffany, Martin Katz κ.α.