Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η αγορά πετρελαίου θα ισορροπήσει το α' τρίμηνο

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η αγορά πετρελαίου θα ισορροπήσει το α’ τρίμηνο

Το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς αναμένεται να υπάρξει ισορροπία μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά πετρελαίου, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σουχάιλ Αλ Μαζρούι

Το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς αναμένεται να υπάρξει ισορροπία μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά πετρελαίου, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σουχάιλ Αλ Μαζρούι, στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Arabiya.

Δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με την εφαρμογή της συμφωνίας για μείωση της παραγωγής από τις χώρες του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) και των συμμάχων τους, περιλαμβανομένης της Ρωσίας.

Ο ΟΠΕΚ, η Ρωσία και άλλοι παραγωγοί εκτός του Οργανισμού –μια συμμαχία γνωστή ως OPEC+- συμφώνησαν να μειώσουν την παραγωγή κατά 1,2 εκατ. βαρέλια την ημέρα από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Μαζρούι δήλωσε ότι είναι πρώιμο να συζητείται η αντιστάθμιση της μείωσης της παραγωγής του αργού σε κάποιες από τις χώρες εξαγωγής. Το Ιράν, η Λιβύη και η Βενεζουέλα κατέγραψαν μείωση στην παραγωγή ως αποτέλεσμα αναταραχών και εμπορικών κυρώσεων.

«Οι περισσότερες χώρες εντός και εκτός του ΟΠΕΚ κάνουν ό,τι τους αναλογεί» για να εξισορροπήσει η αγορά, δήλωσε ο Μαζρουέι, αυτή τη φορά σε συνέδριο στο Ντουμπάι.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024