Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο ρελαντί η Μίλαν

Στο ρελαντί η Μίλαν

Η Μίλαν νίκησε εύκολα την Κάλιαρι με 3-0 και επέστρεψε και πάλι στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Η Μίλαν επικράτησε της Κάλιαρι στο Σαν Σίρο με 3-0 και ανέβηκε και πάλι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε 9 λεπτά, καθώς άνοιξε το σκορ στο 13′ με αυτογκόλ του Σεπιτέλι, έπειτα από απομάκρυνση του Κράνγκο σε σουτ του Σούσο μέσα από την περιοχή.

Ο Πακέτα με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0 στο 22′ μετά από εξαιρετική σέντρα του Καλάμπρια και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης για τους ροσονέρι. Στο 62ο λεπτό η Μίλαν απλά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο ματς, με τον Πιάτεκ που σκοράρει κατά ριπάς με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνο.

Ο επιθετικός των ροσονέρι, σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 3-0 και να βάλει τη Μίλαν σε θέση οδηγού στη μάχη για την τετράδα που οδηγεί του χρόνου στους ομίλους του Champions League.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024