Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Μίλαν επικράτησε της Κάλιαρι στο Σαν Σίρο με 3-0 και ανέβηκε και πάλι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε 9 λεπτά, καθώς άνοιξε το σκορ στο 13′ με αυτογκόλ του Σεπιτέλι, έπειτα από απομάκρυνση του Κράνγκο σε σουτ του Σούσο μέσα από την περιοχή.
Ο Πακέτα με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0 στο 22′ μετά από εξαιρετική σέντρα του Καλάμπρια και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης για τους ροσονέρι. Στο 62ο λεπτό η Μίλαν απλά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο ματς, με τον Πιάτεκ που σκοράρει κατά ριπάς με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνο.
Ο επιθετικός των ροσονέρι, σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 3-0 και να βάλει τη Μίλαν σε θέση οδηγού στη μάχη για την τετράδα που οδηγεί του χρόνου στους ομίλους του Champions League.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!