Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιαννιώτας: «Να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Γιαννιώτας: «Να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν τη δεύτερη θέση και θα δουλέψουν σκληρά για να δικαιώσουν τον Χιμένεθ – Τσόσιτς: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Η Ενωση επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Λιβάγια και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ και επισήμανε ότι στόχος των Κιτρινόμαυρων είναι η δεύτερη θέση,. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα δουλέψουν σκληρά για να δικαιώσουν τον Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ομάδα πάει καλά, ήρθε ο καινούριος προπονητής και γιατί όχι να μην πάρουμε τη δεύτερη θέση. Θα έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ο προπονητής μας στηρίζει όλους και νομίζω θα τον δικαιώσουμε, δουλεύοντας για το καλύτερο της ΑΕΚ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που κάνουμε και θέλουμε να τους ανταμείψουμε από τη στιγμή που μας στηρίζουν, για αυτούς παίζουμε πρώτα απ’ όλα και μετά για μας».

Από την πλευρά του ο Τσόσιτς τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη. «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα ήταν κουρασμένη αλλά πάντα το πιο σημαντικό είναι η νίκη, και μάλιστα ενόψει του Ολυμπιακού. Ο προπονητής δεν είναι καινούριος για μένα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024