Με Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλο η αποστολή της ΑΕΚ
Έτοιμος ο Σέρβος μέσος, επιστρέφει ο νεαρός χαφ
Με δύο ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να προπονείται κανονικά και έτσι να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς της Κυριακής. Εκεί όπου θα επιστρέψει μετά από πολύ καιρό και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που άφησε πίσω τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν στη μέση.
Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτας, που δεν μετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Πάντως τα νέα για τον Ουκρανό αμυντικό είναι καθησυχαστικά, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (15.00) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, στο ΟΑΚΑ. Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπογέ.
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442