Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη που έφερε στο φως η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το θάνατό της φαίνεται ότι είχαν αρρωστημένα μυαλά μιας και ακόμη και μετά από τρεις ημέρες από το τραγικό γεγονός προσπαθούσαν να ψαρέψουν κι άλλα κορίτσια.

Σύμφωνα με τις κλήσεις και τις συνομιλίες που βγήκαν από το κινητό του 21χρονου, έπαιρνε τηλέφωνο νεαρές κοπέλες και τις ζητούσε να βγουν για να γνωριστούν. Επαιρνε συνεχώς κι έστελνε μηνύματα πιεστικά στις κοπέλες να βγουν κι όταν του έλεγαν «δεν θέλω», αυτός τις έλεγε «εγώ θέλω όμως».

Πριν αλλά ακόμη και μετά το έγκλημα ο νεαρός από τη Λίνδο συνέχιζε τις πράξεις του. Ενα 24ωρο πριν τη δολοφονία Τοπαλούδη, σύμφωνα με τον ANT1, τηλεφώνησε σε 24χρονη και τις πρότεινε ό,τι και στην φοιτήτρια που τελικά δολοφονήθηκε.

Την ημέρα του φόνου τηλεφωνεί ξανά στην 24χρονη και της ζητά να βγούνε αλλά ευτυχώς για εκείνη, δεν ενδίδει στις πιέσεις του. Επίσης, 18 ώρες μετά από τη στιγμή που είδε την Τοπαλούδη να πέφτει νεκρή ο νεαρός ξαναπαίρνει τηλέφωνο την 24χρονη προφανώς γιατί δεν θέλει να χωνέψει ότι του λέει όχι.

Συνεχίζει να της τηλεφωνεί και να ζητά να βγουν αλλά η κοπέλα αρνείται. «Σοκαρίστικα όταν έμαθα τι είχαν κάνει» λέει αργότερα όταν αποκαλύπτει στην Αστυνομία τις πιέσεις που της ασκούσε.

Οπως φαίνεται έχουν προσεγγίσει κι άλλα κορίτσια στη Ρόδο που τελικώς στάθηκαν τυχερά σε αντίθεση με την Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε άγρια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο