
Brexit: Συνάντηση Μέι με τον ιρλανδό πρωθυπουργό για το backstop
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ, η συνάντηση θα αποτελεί συνέχεια των συζητήσεων που είχε η Τ.Μέι τις προηγούμενες μέρες στην Β. Ιρλανδία και στις Βρυξέλλες
Με τον ιρλανδό ομόλογό της, Λέο Βάραντκαρ, θα συναντηθεί το απόγευμα η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί για το Brexit, με τον οποίο θα συζητήσει το θέμα του backstop.
Στη συνάντηση με τον ιρλανδό πρωθυπουργό θα παρευρίσκονται και υψηλόβαθμα στελέχη της βρετανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ, η συνάντηση θα αποτελεί συνέχεια των συζητήσεων που είχε η Τ.Μέι τις προηγούμενες μέρες στην Β. Ιρλανδία και στις Βρυξέλλες, με στόχο να αναζητηθούν νομικά δεσμευτικές αλλαγές στη συμφωνία για την αποχώρηση, όπως έχει ζητήσει η Βουλή των Κοινοτήτων.
Πριν από τη συνάντηση με την Τ.Μέι, ο ιρλανδός πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μπέλφαστ, όπου θα ενημερώσει τα πέντε βασικά κόμματα της Β. Ιρλανδίας για τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη.
Στο πρόγραμμα των συναντήσεων στο Δουβλίνο, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του γενικού εισαγγελέα, Τζέφρι Κοξ, με τον Ιρλανδό ομόλογό του, Σίμους Γουλφ.
- Απίθανο γκολ στο Πολωνία – Νιγηρία: «Ρουκέτα» σε νεκρό χρόνο (vid)
- Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος σκάφος και πήρε σβάρνα τις βάρκες στο λιμάνι της Χερσονήσου
- Καλαμάτα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 41χρονος συζυγοκτόνος
- Φωτιά στη Φιλοθέη – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA: Η Νίκη Λυμπεράκη καταγράφει τις πολιτικές εξελίξεις
- Υποκλοπές: Στον ΑΠ Κεσσές και Κουκάκης – Κατέθεσαν αίτηση ανάσυρσης του φακέλου από το αρχείο και εξέτασης του Ντίλιαν




