Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Live η συζήτηση στη Βουλή για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Live η συζήτηση στη Βουλή για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε κατά πλειοψηφία την Πέμπτη από την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής επί του σχεδίου νόμου με τον τίτλο «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας», η οποία θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία.

Την Πέμπτη, το σχέδιο νόμου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» πήρε το «πράσινο φως» από την επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, σε μια συνεδρίαση που δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Το σχέδιο νόμου πήρε τη θετική εισήγηση από την πλειοψηφία της επιτροπής, παρά το θέμα αντισυνταγματικότητας που έθεσε ο Πάνος Καμμένος, ζητώντας η επικύρωση να γίνει από αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό.

Τον λόγο έχουν λάβει εισηγητές, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, με τις οποίες θα κορυφωθεί η συζήτηση.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024