
Κοτζιάς: Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κατέγραψε «ένα από τα καλά», όπως ο ίδιος λέει, «της Συμφωνίας των Πρεσπών»
Λίγα λεπτά μετά την υπερψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κατέγραψε «ένα από τα καλά», όπως ο ίδιος λέει, «της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά, «ένα από τα καλά της συμφωνίας είναι ό,τι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική και ότι μεγάλο τμήμα της αριστεράς αφομοίωσε τη διασύνδεση αριστεράς και πατριωτισμού, όπως είχα αναλύσει πριν πέντε χρόνια στο ομώνυμο βιβλίο μου».
Ένα από τα καλά της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ό,τι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική και ότι μεγάλο τμήμα της αριστεράς αφομοίωσε τη διασύνδεση αριστεράς και πατριωτισμού όπως είχα αναλύσει πριν πέντε χρόνια στο ομώνυμο βιβλίο μου.
— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) February 8, 2019
- Δεν θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο επιμένει ο Μητσοτάκης – Γενικόλογες υποσχέσεις για παροχές
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή
- Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται έως τέλη Αυγούστου
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Δήμιοι και δεσμοφύλακες
- H ηδονιστική και πολιτική δόξα των βραδινών εξόδων – Από τους κήπους αναψυχής του 18ου αιώνα στο dance floor
