Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά, «ένα από τα καλά της συμφωνίας είναι ό,τι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική και ότι μεγάλο τμήμα της αριστεράς αφομοίωσε τη διασύνδεση αριστεράς και πατριωτισμού, όπως είχα αναλύσει πριν πέντε χρόνια στο ομώνυμο βιβλίο μου».
Ένα από τα καλά της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ό,τι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική και ότι μεγάλο τμήμα της αριστεράς αφομοίωσε τη διασύνδεση αριστεράς και πατριωτισμού όπως είχα αναλύσει πριν πέντε χρόνια στο ομώνυμο βιβλίο μου.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.