Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά, «ένα από τα καλά της συμφωνίας είναι ό,τι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική και ότι μεγάλο τμήμα της αριστεράς αφομοίωσε τη διασύνδεση αριστεράς και πατριωτισμού, όπως είχα αναλύσει πριν πέντε χρόνια στο ομώνυμο βιβλίο μου».
Ένα από τα καλά της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ό,τι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική και ότι μεγάλο τμήμα της αριστεράς αφομοίωσε τη διασύνδεση αριστεράς και πατριωτισμού όπως είχα αναλύσει πριν πέντε χρόνια στο ομώνυμο βιβλίο μου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών