Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τι απαντά ο συνοδός του 12χρονου μαθητή στη Καλαμαριά

Τι απαντά ο συνοδός του 12χρονου μαθητή στη Καλαμαριά

Τη σιωπή του «σπάει» ο φιλόλογος Αλέξανδρος Μεσίγκος, συνοδός του 12χρονου μαθητή, που κατηγορείται ότι ενοχλούσε τους συμμαθητές του

Τη σιωπή του «σπάει» ο φιλόλογος Αλέξανδρος Μεσίγκος, συνοδός του 12χρονου μαθητή, που κατηγορείται ότι ενοχλούσε τους συμμαθητές του, οι οποίοι μετέπειτα προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου ζητώντας να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τον φιλόλογο, ο οποίος σπουδάζει και ψυχολόγος, δεν ισχύουν όλα όσα λέγονται για τον μαθητή, κάνοντας λόγο για τον διασυρμό του.

«Δεν κρατούσε μαχαίρι, απλώς απείλησε συμμαθητές του, που τον πείραζαν και φοβήθηκε» είπε ο κ. Μεσίγκος μιλώντας στο ρ/σ του News 24/7 και συμπλήρωσε πώς κάθε πρωί που τον παίρνει από το σπίτι ελέγχει τις τσέπες και την τσάντα του.

«Δεν έχει σπρώξει ποτέ κανέναν, ίσως πάνω στο παιχνίδι, συμπλήρωσε, και λόγω της διάπλασής του έχει περισσότερη δύναμη» συμπλήρωσε.

Για μένα όλο αυτό που έγινε είναι κωμικοτραγικό, είπε ο κ. Μεσίγκος και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντελώς αρνητικό για το 12χρονο παιδί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι καλά, βίωσε την διαπόμπευση και την απόρριψη».

Στις κατηγορίες που τον θέλουν να δωροδοκείται από τους γονείς του παιδιού και να λέει ψέματα, απαντά ότι είναι εθελοντής και δέχθηκε να γίνει συνοδός του παιδιού προκειμένου να αποκτήσει εμπειρία την οποία θα αξιοποιήσει ως ψυχολόγος. Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι δύσκολο παιδί και θέλει χρόνο να προσαρμοστεί, όπως και την αντίστοιχη κατανόηση.

Για το ζήτημα έχει παρέμβει το υπουργείο Παιδείας και εισαγγελέας για κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, ενώ οι γονείς του παιδιού έχουν υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024