Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά ο πατέρας του 12χρονου: Τον αντιμετώπισαν σαν αλήτη

Ξεσπά ο πατέρας του 12χρονου: Τον αντιμετώπισαν σαν αλήτη

Την τιμωρία όλων όσων κόλλησαν τη «ρετσινιά» στο παιδί του ζητά ο πατέρας του 12χρονου μαθητή στην Καλαμαριά

Την τιμωρία όλων όσων κόλλησαν τη «ρετσινιά» στο παιδί του ζητά ο πατέρας του 12χρονου μαθητή στην Καλαμαριά, οι μαθητές του οποίου ζητούν την απομάκρυνση του κάνοντας κατάληψη στο σχολείο, καταγγέλλοντας βίαια συμπεριφορά εκ μέρους του.

Ο πατέρας του 12χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «αήθη συκοφαντική δυσφήμηση με διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες που διασύρουν και το παιδί και την οικογένεια».

«Μας δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα, πολύ περισσότερο στο παιδί που δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε και βάζει σε κίνδυνο και την ασφάλειά του ακόμη, γιατί η απόρριψη αυτή με αυτόν τον βίαιο τρόπο είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο ίδιος μάλιστα κατήγγειλε ότι η διεύθυνση του σχολείου, από την πρώτη στιγμή που συμμαθητές του ζήτησαν την απομάκρυνσή του, έκανε το παιδί του να αισθάνεται παρείσακτος.

«Τον αντιμετώπισε σαν αλήτη, σαν παιδί με παραβατική συμπεριφορά από την πρώτη ώρα, τον οποίο ήθελε να τον διώξει για να έχει ένα καθαρό σχολείο, να μην είναι μπελάς για την ίδια και το σχολείο της και το κατεδίωξε, στήνοντάς τον στο απόσπασμα των ωριαίων αποβολών», υποστήριξε.

Ο ίδιος ανέφερε πως «το παιδί προσπαθεί να πάει σχολείο, πήγαμε χθες και προχθές, είναι πολύ κακό το κλίμα, δέχεται bullying από συμμαθητές του, δεν μπορεί να μείνει, φεύγει, είναι θυμωμένος, γιατί έχει ακούσει πολλά».

Για το ζήτημα έχει παρέμβει το υπουργείο Παιδείας και εισαγγελέας για κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, ενώ οι γονείς του παιδιού έχουν υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024