Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Βρέθηκε «ορφανό» DNA

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Βρέθηκε «ορφανό» DNA

Νέα στοιχεία έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές τα οποία ενδέχεται να ανατρέψουν την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο

Νέα στοιχεία έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές τα οποία ενδέχεται να ανατρέψουν την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Τα αποτελέσματα DNA από τα αντικείμενα που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η άτυχη φοιτήτρια, δεν έχουν αλλοιωθεί λόγω του νερού και είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι ότι το DNA φέρεται να εντοπίστηκε και στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια, κάτι που αν ισχύει, σημαίνει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και άλλο άτομο ή άτομα.

Νέες κατηγορίες βαραίνουν τον 19χρονο

Τις αρρωστημένες διαθέσεις των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη φέρνει στο φως η άρση του απορρήτου στις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους.

Ακόμη και μετά τον θάνατο της φοιτήτριας επιχειρούσαν να προσεγγίσουν και άλλες νεαρές κοπέλες. Όπως αποκαλύφθηκε από την άρση του απορρήτου, ο 21χρονος Ροδίτης προσπαθούσε να «ψαρέψει» κοπέλες ακόμη και μετά τον φόνο.

«Ήταν ακόμη εκείνες τις μέρες που δεν είχαν συλληφθεί. Ο Μ… με καλούσε για να βρεθούμε αλλά αρνιόμουν. Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά» ανέφερε μια κοπέλα μιλώντας στον ΑΝΤ1 την οποία ο 21χρονος ενοχλούσε στέλνοντας της συνεχώς μηνύματα και καλώντας την αλλεπάλληλα

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024