Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Kamiq 2019: Σε αντίστροφη μέτρηση

Skoda Kamiq 2019: Σε αντίστροφη μέτρηση

Το νέο μικρότερο SUV της Skoda, προσφέρει τον εαυτό του στο κλείστρο φωτογραφικού φακού ως δοκιμαστικό πρωτότυπο καθώς διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης πριν την επίσημη πρεμιέρα του στην διεθνή έκθεση της Γενεύης στις 5 Μαρτίου.

Φωτπγραφίες: Automedia

Λίγο μετά την αποκάλυψη του εσωτερικού του από την Skoda, το Kamiq εντοπίστηκε ως δοκιμαστικό πρωτότυπο από το φωτογραφικό φακό, να διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης πριν την επίσημη πρεμιέρα του η οποία θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Παρά το καμουφλάζ, το δοκιμαστικό πρωτότυπο δεν μπορεί να κρύψει την οικεία σχεδιαστική γραμμή που το ταυτοποιεί, ως αδιάψευστο μέλος της SUV γκάμας της Skoda, ενώ όπως είναι ήδη γνωστό στην αθέατη πλευρά του, θα βρεθεί η «μικρή» πλατφόρμα του ομίλου VW με την κωδική ονομασία MQB AΟ.

Στην περίπτωση του Kamiq, ωστόσο, πρόκειται για μια τροποποιημένη εκδοχή της συγκεκριμένης πλατφόρμας με μεγαλύτερο μήκος το οποίο με τη σειρά του σημαίνει, ότι το τσεχικό SUV, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα είναι το μεγαλύτερο της κατηγορίας του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ευρυχωρίας και πρακτικότητας.

Ήδη η πρώτη εικόνα που έχει δημοσιοποιηθεί από το εσωτερικό του, δίνει μια σαφή πρώτη εντύπωση για την προσέγγιση των σχεδιαστών της Skoda, η οποία δείχνει να επιτείνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Παράλληλα, όπως είναι ήδη γνωστό, στις εξοπλιστικές επιλογές του Kamiq θα ενταχθεί και ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, δίνοντας του μια τεχνολογικά ενσυνείδητη διάσταση.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, εφαλτήριο για την γκάμα αναμένεται να αποτελέσει τρικύλινδρος κινητήρα κινητήρας TSI σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος, από 95 έως 115 ίππους ενώ ψηλότερα αναμένεται να βρεθεί ο κινητήρας βενζίνης του 1,5 λίτρου με απόδοση 150 ίππων. Tις εκδόσεις diesel θα εξοπλίζει πετρελαιοκινητήρας των 1,6 λίτρων.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024