Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κατερίνα περνάει, το Twitter γαβγίζει

Η Κατερίνα περνάει, το Twitter γαβγίζει

Ή κυρία Νοτοπούλου γνωρίζει καλά ότι στον πόλεμο, στον έρωτα και στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση όλα επιτρέπονται

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, που μέσα σε μια νύχτα έγινε από καθαρίστρια υφυπουργός, ονειρεύεται τώρα να εκλεγεί δήμαρχος με απώτερο όνειρο και σκοπό κάποια στιγμή να γίνει κλητήρας.

Ή κυρία Νοτοπούλου έχει ριχτεί σε αυτόν τον ιερό αγώνα, γνωρίζοντας καλά ότι στον πόλεμο, στον έρωτα και στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση όλα επιτρέπονται.

Η τόσο αιφνίδια εκτόξευσή της στα ανώτερα κλιμάκια της εξουσίας την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι στην Ελλάδα, δεν είσαι μόνο ότι δηλώσεις, αλλά και ότι σου κάτσει.

Νέα, λαμπερή και ανέμελη έχει ανοίξει τα πανιά της στα πελάγη της πολιτικής και όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να φτάσει στην πολυπόθητη Ιθάκη όχι σε 10 χρόνια, αλλά σε 10 λεπτά.

Η γυναίκα που προσελήφθη ως συμβασιούχος στον τομέα καθαριότητας για να γίνει σε δύο ώρες εκπρόσωπος Τύπου δημοτικού συμβούλου και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις διευθύντρια πρωθυπουργικού γραφείου και υφυπουργός έχει μάθει ότι το μόνο σταθερό στη ζωή είναι η αλλαγή και απλά περιμένει να την πάρει κάποιος τηλέφωνο και να της πει ότι έγινε αρχηγός του ΝΑΤΟ.

Στο μεταξύ διάστημα με τη σταθερότητα περιστρεφόμενου δερβίση υπογράφει διάφορες αποφάσεις για την ανακατανομή του μικροπλούτου στην εκλογική της περιφέρεια.

Οι κυνικοί πολιτικοί αντίπαλοί της την κατηγορούν ότι μοιράζει πεντοχίλιαρα σε συλλόγους φίλων της μπουτίκ «Ανέτ» και σε φορείς όπως «Πράσινος Αγώνας για Τατουάζ Φρυδιών» σε μια ραδιούργα προσπάθεια να εξαγοράσει ψήφους.

Η ίδια το βλέπει σαν ένα κοινωνικό μέρισμα που νοιώθει υποχρεωμένη να το μοιραστεί με τους εν δυνάμει ψηφοφόρους της, σαν έναν αγώνα να τονώσει το κλίμα της αγοράς και σαν μια μακροπρόθεσμη επένδυση στο μέλλον του e-επιχειρείν στη συμπρωτεύουσα.

Πίσω από την ανάλαφρη εικόνα της κρύβει μια ατσαλένια θέληση να παλέψει για την ανάπτυξη και αντιλαμβάνεται ότι τα χρήματα των φορολογούμενων πιάνουν καλύτερα τόπο όταν καταλήγουν στον σύλλογο «Ρομαντικές Ψυχές της Ανω Πόλης», παρά στους δανειστές.

Εκτός αυτού η διασπορά ψευδών κονδυλίων έχει ένα σαφές ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και ως εκ τούτου προάγει τη Δημοκρατία στον Εύοσμο.

Οσο για τους λογαριασμούς στα social media που την επικρίνουν ανελέητα είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για μια ακόμα σκοτεινή εκστρατεία του Κρεμλίνου να επηρεάσει τις τοπικές εκλογές και δεν δίνει την παραμικρή σημασία.

«Η Κατερίνα περνάει, το Twitter γαβγίζει», σκέφτεται.

Ποιος μπορεί να την αδικήσει;

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024