Το Red Mountain Resort είναι ένα spa και wellness θέρετρο, που προσφέρει στους επισκέπτες μια απόδραση στην ισλανδική φύση και ταυτόχρονα τους προσκαλεί να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης.

 

Πρόκειται για ένα σχέδιο του αρχιτεκτονικού γραφείου Johannes Torpe Studios, το Red Mountain Resort θα βρίσκεται στη χερσόνησο Snæfellsness, που καλύπτεται από παγετώνα τον χειμώνα και περιβάλλεται από σπηλιές, κρατήρες και πεδία λάβας. Το θέρετρο αποτελείται από 150 δωμάτια, 20 ξεχωριστά μπανγκαλόου, ένα κέντρο για δημιουργικές ασχολίες, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού και ενός χώρου εγκατάστασης για καλλιτέχνες. Μαζί με ένα κέντρο αισθητικής και ευεξίας – το θέρετρο σχεδιάστηκε με επίκεντρο την ευεξία του σώματος και του πνεύματος .

 

 

Εμπνευσμένος από την τοπική φύση, την ιστορία και τη μυθολογία, ο Johannes Torpe ήθελε να δημιουργήσει μια άλλη πραγματικότητα που κρύβεται μέσα στο ισλανδικό τοπίο. Μόλις ένας επισκέπτης εισέλθει σε αυτόν τον κόσμο, οι αισθήσεις του θα αφυπνιστούν από τη δύναμη της φύσης, που πάντα θα βλέπει, θα αισθάνεται και θα παρουσιάζεται μέσα στο θέρετρο.