Τους «έβγαλε το λάδι» ο Μαρτίνς
Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε εντολή και οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με την Λαμία προπονήθηκαν σε συνθήκες…αγώνα. Σε φουλ ένταση το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, στο ίδιο μοτίβο και η σημερινή ενόψει Τούμπας
Ο Ολυμπιακός θα παίξει το απόγευμα της Τετάρτης με την Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής πολλούς βασικούς παίκτες της ομάδας του. Μια αναμενόμενη επιλογή από πλευράς του Πορτογάλου προπονητή, καθώς ακολουθούν πολλά και σημαντικά παιχνίδια (αρχής γενομένης με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως ο 48χρονος τεχνικός δεν δίνει σημασία στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.
- Το σοκ της Γερμανίδας VAR του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με μασκοφόρο οπαδό!
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442