Είναι θέμα εμπιστοσύνης… Η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται απόψε (6/2, 21:45) με την Έβερτον για την Premier League και ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τη δύσκολη περίοδο που διάγει ο Μάρκο Σίλβα με τα «ζαχαρωτά».

«Η συμβουλή μου… Αν πιστεύουν στο έργο, αν πιστεύουν σε αυτόν, πρέπει να προχωρήσουν μαζί του», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους πριν από το παιχνίδι στο Γκούντισον Παρκ.

Η Έβερτον επένδυσε πολύ σε νέους παίκτες την περασμένη σεζόν, αλλά τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται καθόλου στις προσδοκίες, έχοντας μόλις τρεις νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια της Premier League, δημιουργώντας πίεση στον Πορτογαλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

«Κανείς δεν σας διαβεβαιώνει ότι ένας νέος προπονητής θα κάνει καλύτερα» ανέφρερε ακόμη ο Γκουαρντιόλα επισημαίνοντας την ανάγκη για συλλόγους όπως η Έβερτον να διατηρούν την πίστη τους στους προπονητές τους.

«Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις, να οικοδομήσεις κάτι που χρειάζεται χρόνο. Έτσι εξαρτάται αν εμπιστεύονται τον Σίλβα ή όχι», συμπλήρωσε.
«Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να δημιουργούνται ομάδες. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αγοράζω τρεις ή τέσσερις παίκτες, έναν νέο προπονητή και όλα ταιριάζουν τέλεια».

Γράψτε το σχόλιό σας