Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού του 31χρονου που εξαφανίστηκε στους Γόννους

Λάρισα: Συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού του 31χρονου που εξαφανίστηκε στους Γόννους

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την 8η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 31χρονου που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή των Γόννων Λάρισας

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την 8η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 31χρονου που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή των Γόννων Λάρισας.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε μεγαλύτερη ακτίνα στην περιοχή του ποταμού Πηνειού, από τον Παραπόταμο μέχρι και τα Τέμπη, καθώς, σύμφωνα με τις ενδείξεις, το αυτοκίνητο του 31χρονου είχε εντοπιστεί τη Δευτέρα στη γέφυρα που ενώνει τον Παραπόταμο με τους Γόννους.

Ο διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού, αντιπύραρχος Κώστας Ασαλουμίδης, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιχείρησης, σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι έρευνες συνεχίζονται καλύπτοντας απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων στην ευρύτερη παραποτάμια περιοχή.

Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι αυτήν την ώρα υπάρχουν δυσκολίες στις έρευνες, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά δυσπρόσιτα σημεία από τη μεγάλη ποσότητα λάσπης που δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν τουλάχιστον 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε οχήματα, αλλά και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ.

Πεζοπόρα τμήματα «χτενίζουν» την παραποτάμια περιοχή, ενώ η ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ επιχειρεί με βάρκα εντός του ποταμού για τον εντοπισμό του 31χρονου.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024