Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο λαβωμένος Μέσι αποφασίζει για το αν θα παίξει στο clasico

Ο λαβωμένος Μέσι αποφασίζει για το αν θα παίξει στο clasico

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Αργεντινός καλείται να αποφασίσει να θα αγωνιστεί στο clasico (6/2)

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια, λόγω ενοχλήσεων και προέκυψε ερωτηματικό για τη συμμετοχή του στον αυριανό ημιτελικό του Copa Del Rey (6/5) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αργεντινός σούπερ σταρ όμως δεν υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Εχει μια ελαφρά συστολή που πάντως καθιστά αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στο αυριανό clasico του ισπανικού Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η Mundodeportivo, θα είναι ο ίδιος ο Μέσι που θα αποφασίσει εάν θα παίξει ή όχι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, αν και αν η αίσθηση δεν ήταν καλή στη Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας πως θα μπορούσε να είναι και εκτός των «εκλεκτών» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πάντως ακόμα κι αν δεν παίξει αύριο για προληπτικούς λόγους, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του. Ο Αργεντινός σημειωτέον είχε χάσει και το Clasico στη La Liga τον περασμένο Οκτώβριο.

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ενώ η αποστολή θα γίνει γνωστή το βράδυ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024