Ο Φετφατζίδης με τη φανέλα του Άρη
Η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Φετφατζίδη με την κιτρινόμαυρη φανέλα του Άρη
Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι εδώ και λίγη ώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά τη διευθέτηση των λεπτομερειών για το συμβόλαιό του, θα πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα. Ο Φέτφα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας και σε λίγο θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Κάπως έτσι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τελευταίο μεταγραφικό σίριαλ για την ΠΑΕ Άρης που επιδόθηκε σε μπαράζ ενίσχυσης με σκοπό να δυναμώσει την ομάδα και να δώσει ένα όσο το δυνατό πληρέστερο ρόστερ στον Σάββα Παντελίδη, με σκοπό να ολοκληρωθεί θετικά το τελευταίο τρίτο της σεζόν που απομένει, με τον Άρη να τερματίζει όσο γίνεται ψηλότερα.

- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442