Αστυνομοκρατούμενη η Τούμπα για τον… τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Πάνω από 2.000 αστυνομικοί θα επιστρατευτούν για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (10/2, 19:30)
Το ματς της χρονιάς στη Super League πλησιάζει. O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό σε μια καυτή και κατάμεστη Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (10/2 και ώρα 19:30) σε ένα ματς που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή.
Μαζί με τις ομάδες όμως… προετοιμάζεται και η αστυνομία. Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, πάνω από 2.000 αστυνομικοί θα είναι επί ποδός την ημέρα του ματς, έχοντας τη βοήθειοα και από 300 σεκιούριτι των γηπεδούχων.
Επίσης, τα προστατευτικά δίχτυα που υπάρχουν ήδη στις θύρες 4, 7 και 8, θα τοποθετηθούν και στις 1, 2 και 3 ενώ υπάρχει σκέψη και για τις 5 και 6, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να επιστρατευθεί και ελικόπτερο της αστυνομίας για καλύτερη εποπτεία του γηπέδου και των χώρων πέριξ αυτού.
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442