Το εξπρές των Μπακς δεν σταμάτησε ούτε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ο σόουμαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του έκαναν επίδειξη δύναμης στο Barclays Center και επιβλήθηκαν με 113-94 των πολύ ανταγωνιστικών φέτος Νετς.
Η ομάδα του Μπούντενχολζερ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τους Νέοϋορκέζους παίρνοντας το προβάδισμα από τα μέσα του πρώτου δωδεκάλεπτου και εδραιώνοντας γρήγορα μια διψήφια διαφορά που δεν έχασαν ποτέ στην αναμέτρηση.
Οι Μπακς μπορεί να είχαν τους Μίντλετον (12π) και Μπλέντσο (15π) σε άστοχη βραδιά με 10/28 σουτ, αλλά ο Μπρόγκντον (16π/8 ασίστ) ήταν ουσιαστικός και βοήθησε τον απόλυτο κυρίαρχο του ματς, Γιάννη Αντετοκούνμπο (30π/15 ριμπ/9 ασίστ/3 τάπες) να φέρει την 39η νίκη στο Μιλγουόκι που διατηρεί το καλύτερο ρεκόρ της Λίγκας με 39-13.
Από την άλλη οι Νετς ήταν κακοί επιθετικά με μόνο τους άστοχους (11/35 σουτ) Ράσελ και Νέιπιερ με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα να προσπαθούν για κάτι καλό χωρίς αντίκρισμα όμως. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Μπρούκλιν έπεσε στην 6η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 38-37.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.