Εικόνες που κόβουν την ανάσα – Ελληνικό πλοίο διασχίζει την Αδριατική με 10 μποφόρ
Κόβει την ανάσα η εικόνα του φορτηγού πλοίου Αστερίων ΙΙ, καθώς διασχίζει το Στενό του Οτράντο -που συνδέει την Αδριατική Θάλασσα με το Ιόνιο Πέλαγος- μέσα σε σφοδρή καταιγίδα
Κόβει την ανάσα η εικόνα του φορτηγού πλοίου Αστερίων ΙΙ, καθώς διασχίζει το Στενό του Οτράντο -που συνδέει την Αδριατική Θάλασσα με το Ιόνιο Πέλαγος- μέσα σε σφοδρή καταιγίδα.
Τα μανιασμένα κύματα μαστιγώνουν το σκαρί του θηριώδους πλοίου κάνοντάς το να μοιάζει με καρυδότσουφλο. Στο βίντεο που καταγράφηκε μέσα από τη γέφυρα του πλοίου βλέπουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια του Συριανού Καπετάνιου Χριστόφορου Σκαμάγκα και του πληρώματος να το κρατήσουν σε πορεία, την ώρα που τραντάζεται από θηριώδη κύματα. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα-Βενετία. Την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο έπνεαν στην περιοχή νοτιοανατολικοί άνεμοι έντασης έως 10 μποφόρ.
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Ο υπερτυφώνας Μπάβι προκαλεί «μεγάλες ζημιές» στο νησί Ρότα των ΗΠΑ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442