Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο μετρ Zuhair Murad στην Αθήνα…

Ο μετρ Zuhair Murad στην Αθήνα…

Ο Zuhair Murad, ο Λιβανέζος σχεδιαστής

Ο Zuhair Murad, ο Λιβανέζος σχεδιαστής, ο οποίος έγινε διάσημος σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέσα από τις «ιδιαίτερες», εξαιρετικά πολυτελείς βραδινές του δημιουργίες (οι χειροποίητες δαντέλες είναι πάντα σε πρώτο πλάνο «διακοσμημένες» με πανάκριβες κρυστάλλινες πέτρες αρκετές φορές), φθάνει σύντομα στην Ελλάδα.

Ο Murad, ο οποίος ξεκίνησε από τον Λίβανο για να αποκτήσει ατελιέ στις μεγάλες πρωτεύουσες (στην πελατεία του σύζυγοι μεγιστάνων και top stars), θα παρουσιάσει στην Αθήνα ένα εντυπωσιακό fashion show. Ο Zuhair Murad δέχθηκε πρόσκληση από το Προεδρείο του σημαντικότερου ίσως φιλανθρωπικού σωματείου της χώρας μας, με τα πάσχοντα παιδιά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Zuhair «έσκισε» στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Το κόκκινο, μακρύ αυτό φόρεμα, τραβούσε τα flash στη βιτρίνα (μέσα στο μεγάλο διάδρομο με τις exclusive boutiques) του ξενοδοχείου “The Ritz” επί της Place Vendome. Κόκκινο αλλά και πορτοκαλί για την Άνοιξη. Το clutch bag με την υπογραφή Bottega Veneta, είναι πραγματικά υπέροχο. Ακριβώς όπως και οι μπλε και κόκκινες τσάντες με τα κουμπώματα-κοσμήματα, τις οποίες συναντάς στις βιτρίνες του κοσμηματοπωλείου Bvlgari.

Balenciaga, Comme de Garcons, Guerlain καιΜονρόε

Οι γόβες Balenciaga σε εκρηκτικά φούξια και ανοιχτό πράσινο, είναι σίγουρα εκκεντρικές στην exclusive boutique της Rue Saint Honore. Ο οίκος Comme des Garcons ανοίγει καινούργια boutique επί της Place Vendome, όπως και το ιστορικό brand μπιζού Cartier. Τα ωραιότερα σμαράγδια είναι της Isabelle Langlois, ενώ τα καλύτερα συλλεκτικά αρώματα της Guerlain. Θυμίζουν τα αρωματοπωλεία τα οποία επισκεπτόταν η Μαίρυλιν Μονρόε για να προμηθευτεί αρώματα Guerlain στο εμβληματικό φιλμ «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024