Νέα τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης αυτή τη φορά με ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του.
Η μικρή, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με πολύ υψηλό πυρετό το μεσημέρι της Κυριακής. Ήδη από την Παρασκευή είχε εκδηλώσει πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε.
«Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι αρχικά στα ΤΕΠ και από εκεί στην Παιδιατρική Κλινική. Στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευθεί στη ΜΕΘ Παίδων όπως και έγινε. Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή» δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου οι γιατροί να δουν τι ακριβώς συνέβη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).