Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW 8 Series Gran Coupe: Δύναμη επιβολής σε τέσσερις πόρτες

ΒΜW 8 Series Gran Coupe: Δύναμη επιβολής σε τέσσερις πόρτες

Η βαυαρική φίρμα ετοιμάζει την επόμενη προσθήκη στην γκάμα της νέας 8άρας η οποία θα πάρει την μορφή ενός αντιστοίχως επιβλητικών διαστάσεων και προδιαγραφών, τετράθυρου coupe.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Με τις Coupe και Cabriolet παραλλαγές της νέας Σειράς 8 να έχουν ήδη αποκαλυφθεί, τη σκυτάλη στα πεδία δοκιμών και εν προκειμένω σε αυτά της μακρινής Φινλανδίας όπου η BMW διατηρεί κέντρο δοκιμών, παίρνει η τετράθυρη έκδοση της νέας 8άρας η οποία θα αποτελέσει την νέα προσθήκη στην γκάμα σύμφωνα με τις προσφιλείς συνήθειες των Βαυαρών.

Αν και η BMW επιμένει στο επιμελές καμουφλάζ, οι δύο επιπλέον πόρτες δεν αφήνουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της έκδοσης η οποία πέρα από το προφανές δείχνει να παραλλάζει ελάχιστα την γνώριμη επιβλητική αισθητική της 8άρας, τροποποιώντας τις αναλογίες της και κυρίως την γραμμή των παραθύρων, προς όφελος της φιλοξενίας των επιβατών του πίσω καθίσματος.

Παρά ωστόσο τις διαφορές, ο τρόπος που οι σχεδιαστές της BMW κατάφεραν να μεταφέρουν το πνεύμα της αρχικής coupe έκδοσης σε μια τετράθυρη έκδοση, ιδίως κοιτάζοντας στον τρόπο χάραξης της γραμμής οροφής, είναι εντυπωσιακός.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά της, η Σειρά 8 Gran Coupe αναμένεται να βαδίσει στα ίδια ακριβώς χνάρια με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις της «8άρας», ούσα διαθέσιμη σε μια έκδοση βενζίνης και μία diesel, με πρωταγωνιστή τον twin-turbo βενζινοκινητήρα V8 των 4,4 λίτρων με απόδοση 530 ίππους, στην κορυφή της γκάμας.

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024