Αιχμηρή απάντηση Βενιζέλου σε Τσακαλώτο: Αν θέλει άφεση ας απευθυνθεί στον Πάπα
«Αν θέλει να ζητήσει άφεση να απευθυνθεί στον Πάπα, με εμένα θα δυσκολευθεί. Θα χρειαστεί ειλικρινή εξομολόγηση και επιτίμια», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου πως «μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο»
«Αν θέλει να ζητήσει άφεση να απευθυνθεί στον Πάπα, με εμένα θα δυσκολευθεί. Θα χρειαστεί ειλικρινή εξομολόγηση και επιτίμια», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου πως «μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο».
Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν αισθάνεται ότι έχει κάνει λάθη στα περίπου τριάμισι χρόνια υπουργίας του
«Προφανώς. Άλλωστε μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο, αν και απ’ ό,τι διαβάζω, ο δεύτερος το ξανασκέφτεται. Το πρόβλημα δεν είναι να κάνεις λάθος. Το πρόβλημα είναι να εμμένεις σε αυτό και να μην είσαι διατεθειμένος να το παραδεχτείς και να το διορθώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.