Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αιχμηρή απάντηση Βενιζέλου σε Τσακαλώτο: Αν θέλει άφεση ας απευθυνθεί στον Πάπα

Αιχμηρή απάντηση Βενιζέλου σε Τσακαλώτο: Αν θέλει άφεση ας απευθυνθεί στον Πάπα

«Αν θέλει να ζητήσει άφεση να απευθυνθεί στον Πάπα, με εμένα θα δυσκολευθεί. Θα χρειαστεί ειλικρινή εξομολόγηση και επιτίμια», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου πως «μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο»

«Αν θέλει να ζητήσει άφεση να απευθυνθεί στον Πάπα, με εμένα θα δυσκολευθεί. Θα χρειαστεί ειλικρινή εξομολόγηση και επιτίμια», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου πως «μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο».

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν αισθάνεται ότι έχει κάνει λάθη στα περίπου τριάμισι χρόνια υπουργίας του

«Προφανώς. Άλλωστε μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο, αν και απ’ ό,τι διαβάζω, ο δεύτερος το ξανασκέφτεται. Το πρόβλημα δεν είναι να κάνεις λάθος. Το πρόβλημα είναι να εμμένεις σε αυτό και να μην είσαι διατεθειμένος να το παραδεχτείς και να το διορθώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο