Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπερτομέου: «Το Final Four στην Αθήνα το 2020 ή το 2021»

Μπερτομέου: «Το Final Four στην Αθήνα το 2020 ή το 2021»

Ο ισχυρός ανήρ της Ευρωλίγκας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε για την προοπτική διοργάνωσης Final 4 από το ΟΑΚΑ, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τη σχέση του με τον Γιαννακόπουλο

Ο Τζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές Αναντολού και μίλησε για το Φάιναλ φορ, αλλά και για την κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Έχουμε πολλές υποψήφιες πόλεις για το Φάιναλ φορ του 2020 και σίγουρα δεν είχαμε ανάγκη να δούμε από κοντά το ΟΑΚΑ. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει το ΟΑΚΑ. Μία από τις υποψήφιες πόλεις πάντως είναι σίγουρα η Αθήνα, που έχει να αναλάβει Φάιναλ φορ από το 2007.

Έπειτα από τόσα πολλά χρόνια ίσως πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα. Εάν όχι την επόμενη χρονιά (2020), σίγουρα την επόμενη», αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής της λίγκας.

Ο Μπερτομέου μίλησε επίσης και για την κόντρα του παρελθόντος με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας για πολλοστή φορά ότι ανήκει στο παρελθόν… «Η κόντρα με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ανήκει στο παρελθόν. Ο ανταγωνισμός πάντοτε δημιουργεί εντάσεις και κόντρες, αλλά πλέον έχουμε πολύ καλή σχέση. Πρέπει να κοιτάζουμε πάντα το μέλλον και αυτό κάνουμε».

Συν τοις άλλοις, ο Μπερτομέου εξέφρασε και την ικανοποίησή του για το επίπεδο της διοργάνωσης, ειδικά μετά το σύστημα που εφαρμόζεται την τελευταία τριετία: «Το σύστημα είναι πετυχημένο και όλα βαίνουν σύμφωνα με το πλάνο. Πάντοτε θέλουμε να αναπτυσσόμαστε γρήγορα, αλλά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος καταλαβαίνει την ποιότητα της διοργάνωσης. Είμαστε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους ιδιοκτήτες για την προσπάθεια που κάνουν να έχουν ανταγωνιστικές ομάδες».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024