Μαγνησία: Πήγε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ
Τον άτυχο νεαρό βρήκε η μητέρα του, με την οικογένεια και ολόκληρο το χωριό να βυθίζονται στο πένθος
Ανείπωτη θλίψη από τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου στη Μαγνησία. Ολόκληρος ο Αλμυρός και το χωριό Αχίλλειον θρηνούν την αιφνίδια απώλεια του 30χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε.
Τον άτυχο νεαρό βρήκε η μητέρα του, με την οικογένεια και ολόκληρο το χωριό να βυθίζονται στο πένθος.
Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες. To Νοέμβριο σοκ στην κοινωνία του Αλμυρού αλλά και ολόκληρης της Μαγνησίας προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 38χρονου την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του στο χωριό Αχίλλειο, πιθανόν από ανακοπή.
Σύμφωνα με το e-volos, ο άτυχος άνδρας, μετά την αναβολή του Ρίβερ – Μπόκα αποφάσισε να πάει για ύπνο. Τίποτα δεν προμήνυε ότι δεν θα τον έβρισκε το ξημέρωμα. Ο 38χρονος Χρήστος βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στις 10.30 περίπου το πρωί στο κρεβάτι του.
Οι γονείς του είχαν φύγει από νωρίς της Κυριακής για να επισκεφθούν συγγενείς που μένουν στη Γλύφα. Όταν επέστρεψαν η μητέρα του απόρησε που δεν είχε ξυπνήσει ο γιος της και πήγε στο δωμάτιό του για να δει τι συμβαίνει. Η γυναίκα σοκαρισμένη διαπίστωσε ότι ο πρωτότοκος γιος της δεν ανέπνεε. Αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της ο οποίος και αυτός έπαθε σοκ από τον αναπάντεχο χαμό του γιου του, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.
Τα δυσάρεστα νέα ταξίδεψαν τάχιστα στην μικρή κοινωνία του Αχιλλείου και του Αλμυρού, καθώς ο Χρήστος ήταν ένα αγαπητό και ήσυχο παιδί που ασχολούνταν με τα κτήματά του, ενώ έκανε και κάποια μεροκάματα στην ταβέρνα του χωριού. Ασχολούνταν βέβαια και με την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, όπου παρά την απόσυρσή του λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, συνέχισε να προσφέρει σε ότι χρειαζόταν η τοπική ομάδα ο Αχιλλέας. Ο Χρήστος έκανε αθλητική ζωή και δεν φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί του Α.Τ. Αλμυρού, ενώ η σορός του 38χρονου να μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
- Σταύρος Γεωργίου: Στο μικροσκόπιο το DNA από τα νύχια του θύματος για τον εντοπισμό του δράστη
- Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΑΔ για την Πολεοδομία Ρόδου – Παρατυπίες, καθυστερήσεις και πιθανές ποινικές ευθύνες
- Τσιμίκας: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ – Να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)
- Διαιτησία: Αυτή είναι η λίστα των Ευρωπαίων VAR υψηλού επιπέδου για τα ντέρμπι της Super League
- Ουκρανία: Ο αρχηγός του στρατού έφυγε – Ο Ζελένσκι πρότεινε στον Φεντόροφ «εξέχουσα θέση» στην κυβέρνηση
- Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Ρίας Ελληνίδου
- Ιστορίες: Το νέο τεύχος κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Μπόγκναρ: «Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί με τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442