Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στην Κομοτηνή για να διευρύνει το σερί

Ολυμπιακός: Στην Κομοτηνή για να διευρύνει το σερί

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την Κομοτηνή για την 14η αγωνιστική της Volleyleague

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική της Volleyleague για την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να αγωνίζονται το απόγευμα του Σαββάτου (2/2, 19:00) στην Κομοτηνή, με στόχο να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να κάνουν το «14 στα 14» και να διευρύνουν στο 42-0 το σερί που τρέχουν από το περσινό πρωτάθλημα. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου για την Αλεξανδρούπολη και από κει θα μεταβεί στην Κομοτηνή.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ενόψει της αναμέτρησης με την Κομοτηνή, ανέφερε:: «Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συνέβησαν πολλά τις τελευταίες ημέρες και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μυαλό μας στη σωστή κατεύθυνση. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει νέους παίκτες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνης, τόνισε: «Το Σάββατο παίζουμε για το πρωτάθλημα με την ομάδα της Κομοτηνής. Ξεχνάμε την ήττα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και κοιτάμε την αναμέτρηση που ακολουθεί με στόχο να παίξουμε καλά σε όλους τους τομείς και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλός μας δεν είναι η ίδια ομάδα, που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πανέτοιμοι».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024