Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιβάγια: Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ

Λιβάγια: Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη, ενώ δεν έκρυψε την πίστη του ακόμα και για κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Μάρκο Λιβάγια έθεσε ως βασικό στόχο της σεζόν για την ΑΕΚ το Κύπελλο αν και δεν έκρυψε πως πιστεύει ακόμη στο πρωτάθλημα ενώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης:

Για το σερί νικών και αν οφείλεται στην αλλαγή του συστήματος: «Ίσως να οφείλεται και στο νέο σύστημα, κάναμε καλά παιχνίδια. Ωστόσο, νομίζω πως βρίσκεται περισσότερο στο… κεφάλι των παικτών. Θεωρώ όμως πως το νέο σύστημα είναι πολύ καλό για μας».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε ντέρμπι για τους παίκτες, την ομάδα, τους οπαδούς είναι πολύ σημαντικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι! Πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Μπορεί να χάσαμε 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου, ωστόσο είχαμε πολύ καλή εικόνα και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύω πως έχουμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς μας».

Για τους στόχους που έχει θέσει πλέον η ΑΕΚ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αλλά αν έχουμε κάποια ευκαιρία για το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κατακτήσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά ακόμα πιστεύουμε. Εχουμε 14 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σε ένα μήνα στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Γιατί να μην πιστεύουμε στην πρώτη θέση, αν παίζουμε καλά και κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ίσως ο ΠΑΟΚ κάνει κάποια μαζεμένα κακά αποτελέσματα. Και αν είσαι στο +14 και η διαφορά ξαφνιικά με άλλες ομάδες πάει στους 4-5 βαθμούς, αρχίζεις και… φοβάσαι λίγο. Πιστεύω και στα δύο».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024