Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο 19χρονος επικοινώνησε με θύμα του μέσα από τις φυλακές

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο 19χρονος επικοινώνησε με θύμα του μέσα από τις φυλακές

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 19χρονος Αλβανός όσο διάστημα κρατείται στις φυλακές έχει επιχειρήσει να επικοινωνήσει με μία κοπέλα που κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα του οξύθυμου χαρακτήρα του, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μία νεαρή που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1 για τον 19χρονο, υποστηρίζοντας ότι ήταν βίαιος, επιθετικός και την είχε χτυπήσει.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως τον φοβόταν και για το λόγο αυτό είχε αρχίσει να παίρνει μαζί της ένα μαχαίρι, ώστε να προστατευθεί σε περίπτωση που αυτό ήταν αναγκαίο.

Την ίδια ώρα ο αδερφός του 23χρονου Ρομά που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο Αλβανό για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Ο αδερφός μου ήταν ένα άτομο που ότι και να του έλεγαν το έκανε. Άνετα μπορεί κάποιος να χειριζόταν τον αδερφό μου. Ακόμη και ένα μικρό παιδί τον χειριζόταν. Δεν είναι ότι τα φορτώνει στον αδερφό μου. Τα φόρτωσε και στον Ροδίτη. Οπότε; Το λέω καιρό τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος, ενώπιον της ανακρίτριας, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης με ειδικές ανάγκες.

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι κατέβηκε στην πλατεία «Ευαγγελισμός» όχι για να βρει νέο θύμα, όπως ισχυρίζονται με καταθέσεις τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά για να συναντήσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του με σκοπό να τον μεταπείσει να παραδοθούν στην αστυνομία.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024