Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠτΔ: Ό,τι μεγάλο και σημαντικό το επιτύχαμε ενωμένοι - Η διχόνοια και ο διχασμός μάς στοίχισαν ακριβά

ΠτΔ: Ό,τι μεγάλο και σημαντικό το επιτύχαμε ενωμένοι – Η διχόνοια και ο διχασμός μάς στοίχισαν ακριβά

Για την υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων και δικαίων έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από το Ναύπλιο, όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου της πόλης, Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως

«Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε ιερό χρέος να υπερασπισθούμε, υπό όρους και συνθήκες αρραγούς ενότητας, τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια, καθώς και την πρόοδο του τόπου, κατ’ εξοχήν μέσα από την θωράκιση του κοινωνικού κράτους και της κοινωνικής δικαιοσύνης» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από το Ναύπλιο, όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου της πόλης, Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως.

Επικαλούμενος την ιστορία του Ναυπλίου, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στα πολλά και εμβληματικά μηνύματα που εκπέμπει για την πατρίδα μας, το λαό μας και το έθνος μας, και τόνισε ότι σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία επιβάλλεται να αφουγκραστούμε εκείνο που αναβλύζει από τις ιερές παρακαταθήκες του πρώτου κυβερνήτη, του Ιωάννη Καποδίστρια, και από την ειδεχθή δολοφονία του στο Ναύπλιο.

«Ό,τι μεγάλο και σημαντικό το επιτύχαμε ενωμένοι, ενώ η διχόνοια και ο διχασμός μάς στοίχισαν ακριβά, ακόμη δε και κομμάτια του εθνικού μας κορμού» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024