Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Στη Γαλατάσαραϊ ο Μήτρογλου με 4 εκατ. για 1,5 χρόνο

Επίσημο: Στη Γαλατάσαραϊ ο Μήτρογλου με 4 εκατ. για 1,5 χρόνο

Η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του έλληνα επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο, με τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ

Ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ είναι και επίσημα πλέον ο Κώστας Μήτρογλου. Ο έλληνας επιθετικός ταξίδεψε στη γειτονική χώρα, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ανακοινώθηκε και επίσημα από την τουρκική ομάδα.

O 30χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε από την Μαρσέιγ στην Γαλατάσαραϊ ως δανεικός για 1,5 χρόνο, με τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα λάβει 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ την επόμενη σεζόν θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 2.6 εκατ. ευρώ.

Ο Μήτρογλου αφήνει πλέον πίσω του την Γαλλία και την Μαρσέιγ και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μετακομίζοντας μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ελληνας στράικερ από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Γαλατάσαραϊ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μήτρογλου στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Συνολικά με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2017, έπαιξε σε 49 ματς, στα οποία έχει απολογισμό 16 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε την ανακοίνωση της Γαλατάσαραϊ:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024