Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα «σφαλιάρα» για Μονακό

Νέα «σφαλιάρα» για Μονακό

Την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας πήρε η Γκινγκάμπ, που επικράτησε στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) της νοσούσας Μονακό με 3-2

Στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας πέρασε η Γκινγκάμπ για πρώτη φορά στην ιστορία της με «θύμα» την Μονακό. Οι Μονεγάσκοι στη δεύτερη θητεία του Ζαρντίμ κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από 14ο λεπτό λόγω της αποβολής του Βαϊνκε αλλά έχασαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια τους στη συνέχεια…

Στο 18ο λεπτό ο Λόπες άνοιξε το σκορ και στο 24’ ο Γκολόβιν διπλασίασε τα τέρματα τους. Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, ανέβασαν ρυθμό και ισοφάρισαν. Ο Μεντί στο 46ο λεπτό μείωσε για να ισοφαρίσει στο 55′ ο Τουράμ (2-2)

Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες έτσι και η πρόκριση παίχθηκε στα πέναλτι. Η Γκινγκάμπ με τον Κιλάρντ να περνάει στη θέση του Τζόνσον για τη διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο!

Ο Κιλάρντ έπιασε δύο πέναλτι, όσα και ο Σούμπασιτς για την Μονακό, αλλά η εκτέλεση του Ντιοπ στο δοκάρι έκρινε τον αγώνα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024