Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Brexit : Αλλη μια βαθιά απογοητευτική μέρα για τις βρετανικές επιχειρήσεις

Brexit : Αλλη μια βαθιά απογοητευτική μέρα για τις βρετανικές επιχειρήσεις

Την απογοήτευσή τους εξέφρασαν για μια ακόμη φορά επικεφαλής του επιχειρηματικού κόσμου στη Βρετανία, μετά την ολοκλήρωση στο κοινοβούλιο των ψηφοφοριών σε σειρά τροπολογιών επί του σχεδίου αποχώρησης από την ΕΕ.

Σε δηλώσεις τους υποστήριξαν ότι η Τρίτη ήταν μία ακόμη απογοητευτική μέρα για τις επιχειρήσεις, παρά το γεγονός ότι κρίνουν θετικά την καταψήφιση ενός Brexit χωρίς συμφωνία και το ότι τουλάχιστον διαφάνηκε μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία για κάτι.

«Ηταν άλλη μια βαθιά απογοητευτική μέρα για τις βρετανικές επιχειρήσεις. Η ατελείωτη κοινοβουλευτική διαδικασία χωλαίνει, ενόσω επιταχύνονται οι οικονομικές συνέπειες από ένα σχέδιο μη συμφωνίας», είπε η διευθύντρια της Συνομοσπονδίας Βιομηχανιών (CBI), Κάρολιν Φέρμπερν.

Ο διευθυντής του Βρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Ανταμ Μάρσαλ, δήλωσε ότι πρόκειται για άλλη μία χαμένη μέρα και ότι «η κυβέρνηση και η Βουλή εξακολουθούν να κάνουν κύκλους τη στιγμή που οι επιχειρήσεις και οι πολίτες ζητούν απαντήσεις».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μικρών Επιχειρήσεων, Μάικ Τσέρι, υποστήριξε πως το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα, ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπεται ότι ακόμη η χώρα δεν βρίσκεται κοντά σε μια συμφωνία φιλική προς τις επιχειρήσεις.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024