Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Δανεικός στη Μάλαγα ο Μοράν με οψιόν αγοράς

ΑΕΚ : Δανεικός στη Μάλαγα ο Μοράν με οψιόν αγοράς

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Μάλαγα για τον Ερικ Μοράν. Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από τους Κιτρινόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς

Στη Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έρικ Μοράν, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να δίνει τα χέρια με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του Ισπανού ποδοσφαιριστή, που αποχωρεί από την Ένωση ένα χρόνο μετά την άφιξή του στη χώρα μας.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία -που προβλέπει και οψιόν αγοράς- σημειώνοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ερίκ Μοράν στην Μάλαγα. Ο ποδοσφαιριστής θα είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και η ισπανική ομάδα έχει οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του».

Στη συμφωνία με τη Μάλαγα υπάρχει όρος για υποχρεωτική αγορά του Μοράν από τους Ανδαλουσιανούς στην περίπτωση που εξασφαλίσουν την άνοδό τους στην Πριμέρα, ενώ ακόμα και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, η Μάλαγα θα μπορεί και πάλι να κάνει δικό της τον Ισπανό μέσο, εφόσον το επιθυμεί, καταβάλλοντας στην ΑΕΚ το ποσό που προβλέπει το deal.

Έτσι λοιπόν ο Μοράν αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, με τον Ισπανό χαφ να αποχωρεί από την Ένωση, χωρίς να έχει κατορθώσει να δείξει πολλά πράγματα στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της. Από το καλοκαίρι κιόλας είχε φανεί πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον είχε στα πλάνα του, ωστόσο αποφασίστηκε να μείνει στην ΑΕΚ και να δώσει μια επιπλέον λύση στο κέντρο. Κάτι που τελικώς δεν έγινε, με τον έμπειρο μέσο να επιστρέφει έτσι στην πατρίδα του, προκειμένου να αναζητήσει στη Μάλαγα ένα νέο ξεκίνημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για την παραχώρηση του Μοράν, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ερίκ Μοράν στην Μάλαγα. Ο ποδοσφαιριστής θα είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και η ισπανική ομάδα έχει οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024