Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τορπίλη» από τον Αρχηγό Στόλου: Τιμή μου που φεύγω τώρα

«Τορπίλη» από τον Αρχηγό Στόλου: Τιμή μου που φεύγω τώρα

Σοβαρές αιχμές για την αποστρατεία του, αφήνει με μήνυμά του στο Facebook, ο απερχόμενος αρχηγός στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος

Τάραξαν τα νερά οι κρίσεις του ΣΑΓΕ, με τον Ιωάννη Παυλόπουλο, αρχηγό Στόλου, που αποστρατεύτηκε να αφήνει αιχμές τόσο για την κυβέρνηση όσο και για το ΣΑΓΕ. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να δηλώνει ότι νιώθει υπερήφανος ου τον αποστράτευσαν αυτή η κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ.

Με ένα λιτό και αιχμηρό κείμενο 32 λέξεων, συνοδευόμενο και από τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του, ανακοίνωσε ο ίδιος ο μέχρι χθες Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος, Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, την αποστρατεία του αρκετή ώρα προτού ανακοινωθεί επισήμως το όνομά του μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν……. είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ», έγραψε ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Μάλιστα σε έμεινε εκεί. «Είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε», απάντησε λίγη ώρα αργότερα σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχτηκε.

Ο Αρχηγός Στόλου επανήλθε, σήμερα, δημοσιοποιώντας επιστολή που του έστειλε ναύτης όταν πληροφορήθηκε για την αποστρατεία του.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024