Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Απείλησαν δημοσιογράφο και την οικογένειά του ότι θα τους σκοτώσουν

Απίστευτο: Απείλησαν δημοσιογράφο και την οικογένειά του ότι θα τους σκοτώσουν

Η «μαφία του αυτοκινήτου» απειλεί με τρομακτικό αλλά και απροκάλυπτο τρόπο

Η άρση του τηλεφωικού απορρήτου θα αποκαλύψει τον άνθρωπο που τόλμησε να απειλήσει τον δημοσιογράφο Γιώργο Ανδρή αλλά και την οικογένειά του, τα ανήλικά παιδιά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον πήραν τηλέφωνο πρώτα στο κινητό του, έπειτα στο κινητό της ανήλικης κόρης του και στη συνέχεια στο σπίτι του και τον απείλησαν ότι θα τους σκοτώσουν όλους. Οταν ο δημοσιογράφος κάλεσε την Αστυνομία, ένας αστυνομικός υποδύθηκε ότι είναι ο κ. Ανδρής για να δεχθεί και ο ίδιος απειλές για τη ζωή του, παρ’ ότι αποκάλυψε την ιδιότητά του. Ο άγνωστος συνέχισε να τον απειλεί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έπαιρνε από απόκρυψη αλλά από τηλέφωνο από Γερμανία.

Ο δημοσιογράφος συνδέει τις απειλές με ρεπορτάζ που έχει κάνει για τη μαφία του αυτοκινήτου που παίρνει προκαταβολές από ενδιαφερόμενους για αγορά Ι.Χ. το οποίο όμως δεν δίνει ποτέ. Οι καταγγελίες είναι πολλές, όμως, το να φτάσει κάποιος να απειλήσει δημοσιογράφο, την οικογένειά του αλλά και αστυνομικό ξεπερνά τα όρια.

Ανακοίνωση

Οι εργαζόμενοι του newsauto.gr έγραψαν το εξής μήνυμα:
«Ξεπέρασε κάθε όριο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, που θίχτηκε προφανώς από ρεπορτάζ για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τις πρακτικές κάποιων, να γυρίσουν για χιλιόμετρα εξαπατώντας τους υποψήφιους αγοραστές. Ο συγκεκριμένος σύντομα θα διώκεται και νομικά, μετά και τις ανάλογες..
ενέργειες που έχουν γίνει. Η αποκαλυπτική ειδησεογραφία, κάποιους τους ενοχλεί, αποδεικνύοντας περίτρανα την ενοχή τους. Εμείς όμως οχι μόνο δεν θα σταματήσουμε αλλά θα εντείνουμε το ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις…
Μηνυτήρια αναφορά θα υποβάλει και το newsauto.gr, ενώ σχετικά θα ενημερωθούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης, η Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου (Έ.Σ.Α.), η Ε.Σ.Η.Ε.Α., η Ε.Σ.Π.Η.Τ, ενώ καλούμε Δημόσια τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων και τον Σύνδεσμο Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος, να καταδικάσουν τις πρακτικές αυτές προς τον Τύπο και τους Δημοσιογραφους…
Ο Τύπος δε φιμώνεται και το ρεπορτάζ συνεχίζεται!
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ newsauto»

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024