Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χόλμπεργκ: «Ενδιαφέρεται για μένα ο Άρης»

Χόλμπεργκ: «Ενδιαφέρεται για μένα ο Άρης»

Ο Σουηδός μίλησε για την πρόταση των κίτρινων σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Την πρόταση του Άρη επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη σουηδική ιστοσελίδα «nt.se» ο Κάλε Χόλμπεργκ, που έκανε την έρευνά του για τους κίτρινους στο διαδίκτυο και φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η σουηδική ιστοσελίδα:

«Η Νόρκεπινγκ έχει γεμίσει με υψηλή ποιότητα – αλλά υπάρχει κίνδυνος να δει τον Κάλε Χόλμπεργκ να φεύγει από το Εστγκεταπόρτεν.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης λέγεται ότι θέλει να εξαγοράσει τον παίκτη, που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει μια διαπραγμάτευση μεταξύ των συλλόγων.

– Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ότι έχει έρθει μια προσφορά, λέει ο Χόλμπεργκ, ο οποίος γίνεται 26 τον Μάρτιο και ήρθε στη Νόρκεπινγκ από την Έρεμπρο το καλοκαίρι του 2016.

Το 2017, ο Χόλμπεργκ μοιράστηκε τη θέση του πρώτου σκόρερ στο σουηδικό πρωτάθλημα με τον Μάγκνους Έρικσον του Ντιουργκόρντεν και συνέχισε με εννέα γκολ και έξι ασίστ.

Ένας επιθετικός που αποδίδει σε αυτό τον βαθμό έχει συνήθως ζήτηση σε ξένους συλλόγους.

Ο Χόλμπεργκ αισθάνεται έτοιμος να κάνει το βήμα;

« Ναι, νομίζω. Παίζω για χρόνια στη Σουηδία με θετικά αποτελέσματα. Τώρα είναι που θέλω να δοκιμάσω πόσο καλά μπορώ να πάω σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, συνεχίζει ο Χόλμπεργκ. Πριν γίνει το οτιδήποτε είναι σαφές πως είμαι συγκεντρωμένος στη Νόρκεπινγκ. Δεν έχω πρόβλημα να συγκεντρωθώ, προέρχομαι από μια καλή εβδομάδα προπονήσεων».

Τι ξέρεις για τον Άρη;

«Έχω ψάξει στο Google και αυτό που βρήκα είναι καλό. Φαίνεται να είναι μια ωραία πόλη και ομάδα με ωραίους οπαδούς. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα ήταν στενάχωρο να φύγεις;

-« Αυτό είναι. Έχουμε μια συναρπαστική ομάδα που μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση. Έχουμε δύο καλούς νέους παίκτες και το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, αλλά έτσι είναι με όλους εμάς τους παίκτες – κάποιος θέλει να κάνει το βήμα προς τα έξω».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024