Ο Ουρουγουανός αμυντικός της Λάτσιο, Χοσέ Μαρτίν Κάσερες, επέστρεψε στη Γιουβέντους, για να πάρει τη θέση του Μαροκινού μπακ, Μεντί Μπενατιά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Κατάρ.
Ο 31χρονος άσος θα κάνει την τρίτη του θητεία στους «μπιανκονέρι», μετά το δανεισμό από την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2009/10 και την παρουσία του στο Τορίνο από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Συνολικά έχει παίξει σε 75 αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ του 2009 με την Μπαρτσελόνα.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.