Η Θεσσαλονίκη τιμά τα θύματα του Ολοκαυτώματος [Εικόνες]
Φόρο τιμής στα θύματα του ναζισμού απέτισαν σήμερα, Ημέρα μνήμης των θυμάτων Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, εκπρόσωποι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης αλλά και της Ισραηλιτικής κοινότητας της πόλης αλλά και της χώρας
Φόρο τιμής στα θύματα του ναζισμού απέτισαν σήμερα, Ημέρα μνήμης των θυμάτων Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, εκπρόσωποι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης αλλά και της Ισραηλιτικής κοινότητας της πόλης αλλά και της χώρας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί σήμερα στην Γ’ Αποθήκη με την Επιμνημόσυνη Δέηση για τα θύματα του Ολοκαυτώματος και ομιλίες εκπροσώπων της Πολιτείας.
Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της αυτοδιοίκησης της Ισραηλιτικής Κοινότητας αλλά και φορέων της Θεσσαλονίκης, κατέθεσαν στεφάνια στο Μνημείο Ολοκαυτώματος, στην Πλατεία Ελευθερίας.
Το μνημείο στόλισαν με λουλούδια παιδιά του δημοτικού σχολείου της Ισραηλιτικής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας