Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπερίσα και ο σφοδρός έρωτας του Ράμα με ελληνίδα διπλωμάτη

Ο Μπερίσα και ο σφοδρός έρωτας του Ράμα με ελληνίδα διπλωμάτη

Ο λαλίστατος πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ψάχνει ολοένα να πει κάτι για τον νυν πρωθυπουργό και πολιτικό του αντίπαλο, Εντι Ράμα.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Opinion» του Μπλέντι Φεβζίου στον τηλεοπτικό σταθμό «Κλαν», αναφέρθηκε στον παλιό έρωτα του Εντι Ράμα με Ελληνίδα από τη διπλωματική αποστολή της Ελλάδας στα Τίρανα.

Τότε, ο Ράμα δεν ασχολούνταν με την πολιτική, τον είχε συνεπάρει η ζωγραφική. «Δεν είναι γνωστό εάν τον είχε στρατολογήσει η Ελληνίδα», είπε ο Μπερίσα, παραδεχόμενος ότι ο Ράμα ήθελε να την παντρευτεί.

«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια. Ηταν στα 1993-94, όταν ο Εντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα … από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας» ανέφερε ο Μπερίσα.

«Την εποχή εκείνη», συνέχισε, «τα μέσα ενημέρωσης είχανε γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του. Είναι γνωστό θέμα εκείνης της εποχής».

Υποψία κατασκοπείας και μυστικές υπηρεσίες

Ο Μπερίσα πρόσθεσε ότι οι (μυστικές) υπηρεσίες της εποχής έβλεπαν την ελληνίδα διπλωμάτη και το… θήραμά της με υποψία… κατασκοπείας, «και τα λέω αυτά γιατί τα δεδομένα έχουν πλέον αποχαρακτηρισθεί».

Ο Λόρεντς Βανγέλ, που βρισκόταν στο στούντιο, επιβεβαίωσε τον Μπερίσα, λέγοντας ότι «είναι αλήθεια πως ελληνίδα διπλωμάτης συζητιόταν εκείνη την εποχή στα δημοσιογραφικά γραφεία».

Ο Μπερίσα τόνισε ότι η υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε όλες τις δραστηριότητες των διπλωματών και όσοι μιλούσαν ή έκαναν παρέα μαζί τους, θεωρούνταν ύποπτοι κατασκοπείας.

Και κατέληξε πως όταν, λίγο αργότερα, η ελληνίδα διπλωμάτης μετατέθηκε στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Εντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα…

Πηγή: echedoros-a.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024