Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεν : Αποκλεισμός στα προημιτελικά για τον Παγδατή

Ρεν : Αποκλεισμός στα προημιτελικά για τον Παγδατή

Ο Κύπριος τενίστας γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Αντουάν Χοάνγκ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Challenger που διεξάγεται στη Ρεν

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Μάρκου Παγδατή στο Challenger που διεξάγεται στη Ρεν της Γαλλίας. Ο Κύπριος τενίστας τα έδωσε όλα απέναντι στον Αντουάν Χοάνγκ και παρότι κατέκτησε το πρώτο σετ, δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Γάλλος έκανε την ολική ανατροπή και με 2-1 σετ (2-6, 7-6 [5], 6-4) πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Ο Μάρκος, Νο. 122 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με μπρέικ σε καθοριστικό σημείο πήρε το πρώτο σετ με 6-2.

Το δεύτερο κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο Γάλλος αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και με 7-5 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο ο Παγδατής προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Χοάνγκ ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο αργότερα προηγήθηκε 5-4 με μπρέικ. Ο 23χρονος κράτησε το σερβίς του και χωρίς να χάσει ούτε έναν πόντο έφτασε στο 6-4, κατακτώντας τη νίκη με 2-1 μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά.

Για την ιστορία, στον επόμενο γύρο ο Χοάνγκ θα αντιμετωπίσει τον επίσης Γάλλο, Κορεντίν Μουτέ, ο οποίος νίκησε με 2-0 σετ τον Κουεντίν Χάλις.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024