Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραλήρημα Τασίας κατά ΝΔ: Συντονίζετε τα επεισόδια - Είστε σύγχρονοι κουκουλοφόροι

Παραλήρημα Τασίας κατά ΝΔ: Συντονίζετε τα επεισόδια – Είστε σύγχρονοι κουκουλοφόροι

«Άδειασμα» από Βούτση που διέγραψε από τα πρακτικά την φράση – Σκληρή απάντηση από Δένδια

Θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ προκάλεσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις και τις απειλές κατά βουλευτών που στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εσείς τα συντονίζετε, ο αρχηγός σας με υπέδειξε, με έδωσε στο αγριεμένο πλήθος, στους κανίβαλους της Χρυσής Αυγής. Στοχοποιείτε όπως στον εμφύλιο, είστε οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι», είπα εξοργίζοντας τους βουλευτές της ΝΔ που αντιδρούσαν. Η ακραία επίθεση της Χριστοδουλοπούλου, η οποία είναι και αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, προκάλεσε την παρέμβαση του Νίκου Βούτση ο οποίος την διέκοψε και χωρίς να την ρωτήσει ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η φράση περί «σύγχρονων κουκουκοφόρων», ουσιαστικά «αδειάζοντάς» την για τον εμπρηστικό της λόγο.

Ωστόσο, δεν ανακλήθηκαν οι φράσεις της ότι η ΝΔ είναι ο οργανωτής που βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις και ότι νομιμοποίησε την Χρυσή Αυγή. Έτσι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας της απάντησε ότι «δεν νομιμοποιείται όποιος παρέστη ως συνήγορος υπεράσπισης τρομοκρατών να μας κουνάει το χέρι», επισημαίνοντας ακόμα ότι όποιος διασπά το ενιαίο μέτωπο που διαμορφώθηκε στη Βουλή από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου ενάντια στην Χρυσή Αυγή «είναι απερίγραπτος και απαράδεκτος».

Μάλιστα είπε ότι πριν μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας συνομίλησε με την βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυ Σκούφα που περικύκλωσαν το σπίτι της και της είπε ότι θα είναι σήμερα στην Κατερίνη και θα καταδικάσει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση εναντίον της.

Επίσης, δήλωσε ότι η ΝΔ έχει καταδικάσει την βία με τον πιο σκαιό και απόλυτο τρόπο, θυμίζοντας ότι έχει υπάρξει θύμα επεισοδίων και έχει χύσει αίμα από τους τρομοκράτες.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024