Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Την απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών χαιρετίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο κάνει λόγο για ιστορική ευκαιρία για την προώθηση σταθερότητας, ασφάλειας και ευημερίας σε ολόκληρη την περιοχή.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, «οι ηγέτες της Ελλάδας επέδειξαν όραμα, θάρρος και επιμονή στην προσπάθειά τους να βρουν λύση στη διαμάχη για το όνομα, γεγονός που θα επιτρέψει στη μελλοντική Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας να πάρει τη σωστή θέση της στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ».
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικροτούν αυτή την ιστορική ευκαιρία για την προώθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας σε ολόκληρη την περιοχή» καταλήγει.
Νωρίτερα, συγχαρητήριο μήνυμα για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών έστειλε και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
«Συγχαρητήρια στους ηγέτες της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και της ‘Μακεδονίας’, Ζόραν Ζάεφ, για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα που θα προάγει τη σταθερότητα και την ευημερία στα Βαλκάνια» έγραψε χαρακτηριστικά.
Congratulations to the leaders of Greece @Tsipras_EU and Macedonia @Zoran_Zaev on ratification of the Prespa Agreement. The United States supports this remarkable achievement that will promote stability and prosperity in the Balkans.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!